KIRKASTA KESÄÄ EI OLE SITTENKÄÄN PERUTTU 

Vuoden tauon jälkeen Aitoon Kirkastusjuhlia juhlitaan totuttuun tapaan heinäkuun toisena viikonloppuna 10.7.-12.7. Juhlat toteutetaan aiempien vuosien tapaan kolmipäiväisinä, terveysturvallisuuteen erityistä huomiota kiinnittäen. Tapahtuman suunnittelu ja toteutus ovat jo hurjassa vauhdissa ja tänä vuonna Kirkkarit on K-18 tapahtuma. Koko festarialue toimii anniskelualueena ja päälavaksi rakentuu uusi uljas ulkolava. Päälavan tauoilla tunnelmaa pitävät yllä toisen ulkolavan huikeat bilebändit.

 
Sisäänkäynteihin on tehty lisäyksiä siten, että alueelle sisään tuleminen ja turvatarkastuksien tekeminen ei aiheuta suuria jonoja. Sisäänkäynteihin sekä alueen sisälle maalataan opasteita turvavälien noudattamiseksi. Sekä sisäänkäyntien että muunkin juhla-alueen sisälle sijoitetaan runsaasti käsien desinfiointipisteitä. Desinfiointipisteiden lisäksi löytyy useita käsienpesupaikkoja.
Alueelle saa tuoda oman käsidesipullon (max 100ml).
 
Palvelupisteiden määrää on lisätty ja sijoitettu eri puolille aluetta, jotta jonottamista ei syntyisi.
Tapahtuma-alueen siivousta on tehostettu entisestään. Roskia ja tölkkejä kerätään jatkuvasti pois kuljeksimasta.
Wc-tilojen siivousta ja desinfiointia suoritetaan jatkuvasti.
 
Jokaiselle asiakkaalle tulee olemaan istumapaikka pöydän äärestä. Pöytien putsausta ja desinfiointia suoritetaan tiheästi.
Otathan itsesi lisäksi huomioon myös kaikki muut juhlijat, ja toimit vastuullisesti. Huolehdit käsihygienista, pidät riittävät turvavälit etkä tietenkään saavu juhla-alueelle sairaana! Mikäli tapahtuman aikana alueella ollessasi, tunnet olosi äkillisesti kipeäksi, vältä kontakteja muihin ihmisiin ja siirry välittömästi ensiapupisteelle. Ensiapuhenkilöstömme koostuu ensihoidon ammattilaisista, joten saat heiltä asianmukaiset ohjeet jatkotoimenpiteisiin.
 
Tapahtuma-alueella on runsaasti ohjekylttejä turvallisen tapahtuman järjestelyistä.

MAJOITUS

TILAPÄINEN MAJOITUSALUE

Välittömästi festarialueen läheisyydessä on tilapäinen majoitusalue, joka on rannekkeiden lunastaneille maksuton. Tilapäisellä majoitusalueellaa saa oleskella vain lipun ostaneet ja on näin ollen K-18

 

SAPPEEN MATKAILUKESKUS

Sappeen matkailukeskuksesta on vuokrattavana erilaisia mökkejä ja asuntoja juhlien ajaksi. Vapaat majoitukset ja majoituspaketit löydät www.sappee.fi/

 

PYSÄKÖINTI

PARKKIPAIKAT

Alueen yhteydessä on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

KULJETUKSET

Festaribussit liikennöivät totutusti Hämeenlinnasta, Tampereelta,
Pälkäneeltä, Kyynäröltä, Sahalahdelta ja Urjalasta. 

Tänä vuonna poikkeusjärjestelyistä johtuen bussiliput vain ennakkoon nettikaupasta eli samasta "osta lippuja" -painikkeesta 🙂 . Kyytejä ei voi ostaa suoraan pysäkiltä, tai juhlien jälkeen bussien lähtöpaikalta.

TAMPERE - AITOO

LA / SU / MA

Tre l-as. 17:30
Kangasala l-as. 17:55

KUHMALAHTI - AITOO

LA / SU / MA

Pohja 17:30
Kuhmalahti 17:40
Kivisalmi 17:45
Sahalahti 18:00

KYYNÄRÖ - AITOO

LA / SU / MA

Kyynärö 17:00
Rautajärvi 17:10 ja 19:00
Luopioinen 17:20 ja 19:10

URJALA - AITOO

LA / SU / MA

Urjala l-as. 16:45
Kylmäkoski pikavuoropys. 16:55
Viiala taxias. 17:05
Toijala r-as. 17:20
V-koski l-as. 17:50
Pälkäne l-as 18.15

HML - AITOO

LA / SU / MA

Hämeenlinna l-as. 17:30
Eteläinen 17:45
Hauho kk 18:00
Torvoila 18:15

SAPPEE - AITOO

LA / SU / MA

Parkkipaikka 18:00 ja 19.00

Paluukyydit lähtevät viimeisen artistin lopetettua, noinn klo 1.00.

 

Kuljetuksia myydään vain ennakkoon.

 

Kuljetuksista vastaa Luopioisten Linja Oy

YLEISET

Rannekkeet

Lipunmyynti ainoastaan verkossa.


Kaikkia ennakkolippuja vastaan annetaan ranneke lipunmyyntipisteistä. Rannekkeen haltija voi välillä poistua festivaalialueelta.

Jos ranneke rikkoutuu tai hukkuu, sisään pääsee uudelleen vain ostamalla uuden lipun.

Nettilippujen luku on mahdollista myös älylaitteen näytöltä.

 

Verkkokaupasamme käy normaalien maksutapojen lisäksi myös ePassi,Eazybreak ja Smartum Pay.

 

Esiintymislavat

Kirkkareilla esiintyjät tahdittavat menoa kahdella ulkolavalla. Rokkiliiteri ja juhlatalo toimivat anniskelupaikkoina. Juhlatalossa on sunnuntai-iltana mahdollisuus seurata jalkapallon Em-kisojen loppuottelua screeniltä.

Ikäraja

Kirkastusjuhlat 2021 ovat K-18 tapahtuma

Esteettömyys

Aitoon Kirkastusjuhlat pyrkii tarjoamaan kaikille mahdollisuuden päästä kokemaan Kirkkareiden ainutlaatuinen tunnelma. Ulkolavoille on mahdollisuus kulkea pyörätuolilla sään salliessa. Esteetön WC löytyy Juhlatalosta. Henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan maksutta, näyttämällä vammaiskorttia Info-pisteellä, mistä selviää avustajan tarve.

Omat juomat ja turvatarkastus

Festivaalialueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia, lasipulloja tai avattuja muovipulloja. Alueen ulkopuolella on maksullinen, vartioitu tavaroiden säilytys, johon voit jättää alueella kielletyt asiat ja esineet. Varmistamme alkoholia säilytykseen tuovan asiakkaan täysi-ikäisyyden. Lasipullojen ja alkoholijuomien lisäksi vaarallisten esineiden tuonti festivaalialueelle on kielletty. Myöskään järjestelmäkameroita ei ole luvallista tuoda alueelle.

Ennakkoliput

Kaikki ennakkoliput vaihdetaan rannekkeisiin lipunmyyntipisteissä. Lippuja myydään ainoastaan verkkokaupassa. Lipun luku onnistuu puhelimen näytöltä. Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput kelpaavat sellaisinaan sille illalle mille lippu on ostettu.

Verkkokaupasamme käy normaalien maksutapojen lisäksi myös ePassi,Eazybreak ja Smartum.

Festivaali-info

Festivaali-infon tavoitat sähköpostilla osoitteesta info@aitoo.fi tai puhelimella numerosta 040 504 7120. Lisäksi Infopiste palvelee juhlien ajan festarialueen portin vieressä. Juhlien jälkeen löytötavaroita voi tiedustella Kangasalan poliisilta.

 

Kylän palvelut

Anssin Kauppa Aitoon keskustassa palvelee jokaisena festaripäivänä klo 09-21

Kaakan Kapakka aivan festarialueen välittömässä läheisyydessä auki jokaisena päivänä 9-02

Lähin uimaranta sijaitsee noin kilometrin päässä Aitoon laivarannassa, jossa sekasauna lämpiää joka päivä klo 13-18 hinta 5€/henkilö

 

Pankkikortti ja maksuvälineet

 
Yleisimmät pankkikortit ja käteinen

  

Tavaroiden säilytys

Tavaroita voi jättää säilytykseen festivaalialueen ulkopuolella olevaan maksulliseen ja vartioituun tavaroiden säilytykseen.

OSOITE

Honkalantie 4, 36720 Aitoo

MEDIA

Media

Media-akkreditoinnit sähköpostitse os. info@aitoo.fi. Tarvitsemme henkilötiedot (nimi, osoite, puhelinnumero) sekä edustamanne media. Ilmoittakaa myös oletteko saapumassa paikalle yhtenä vai useampana päivänä.

Autopaikkoja emme voi luvata, mutta juhla-alueen välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksutonta parkkitilaa.