On räppiä, poppia, iskelmällisempää ja ehdottomasti myös rokkia

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna jo 139. kertaa vietettävät Aitoon Kirkastusjuhlat tarjoavat tänäkin vuonna juhlakansalle maamme parhaita artisteja ja yhtyeitä.

–Vaikka Kirkkari-kattauksen kasaaminen tulevaksi kesäksi teetti kovasti töitä, voi lopputulokseen olla varsin tyytyväinen, Aitoon Kirkastusjuhlien rommoottori Jarmo Salonen sanoo.

Kirkkarit tarjoilee avajaispäivän Saturday Night Specialina Teflon Brothersin ja Pyhimyksen peräkkäiset keikat. Valtakunnan kuumimpiin artisteihin lukeutuva Mikko Kuoppala (a.k.a. Pyhimys) huudattaa jengiä ensin Teflon Brothersin bilekoneen riveissä ja vaihtaa saman tien muotoaan sooloartisti Pyhimykseksi. Tätä ei ole nähty missään muualla koskaan!

Kirkkari-lavoille karauttavat myös Tuure Kilpeläinen  Kaihon Karavaaninsa kanssa, Gasellit, Vesterinen Yhtyeineen ja ensimmäistä kertaa Aitooseen saapuvat Maustetytöt. Antti Ketonen debytoi Aitoossa sooloartistina, Neljänsuoran kanssa paikka on tullut tutuksi jo useampaan kertaan. Maanantaina juhlat päättää itseoikeutetusti Aitoonkin mittapuulla varsin vankalla yli kaksikymmenvuotisella kokemuksella Apulanta.  

–Ohjelmaa kasattaessa on pyritty tänäkin kesänä huomioimaan vaihtelevasti eri genrejä. On räppiä, poppia, iskelmällisempää ja ehdottomasti myös rokkia, jota kävijäkyselyssä eniten toivottiin.  Maaliskuun alkupuolella tulevaan toiseen julkaisuun sisältyy vielä monta mielenkiintoista nimeä, rommoottori Salonen vinkkaa.

Ystävänpäivänä myyntiin tulleet Super Early Bird- liput revittiin käsistä vain muutamassa minuutissa, mutta lipunmyynti alkaa jälleen tulevana yönä, eli lauantaina 15.2. klo 00.00, jolloin myyntiin tulevat edulliset Early Bird liput, joita on myös myynnissä rajoitettu erä. Pysy siis hereillä ja kanavalla!