Kirkkarit Liput

Hinnat  

Normaalihinnoin

portilta ja verkkokaupasta koko juhlien ajan

3 PÄIVÄÄ 110€

2 PÄIVÄÄ 85€

1 PÄIVÄ 50€

Maanantai päivätanssit 14€

 

Lipunmyynti avoinna portilla:

LA 15.00-02.00

SU 17.00-02.00

MA 10.00-16.00 & 17.00-02.00

------

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyä maksuvaiheeseen, liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi

 

Ennakkomyyntipisteet

Lippuja myynnissä seuraavissa lähialueen myyntipaikoissa 4.7. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää:

Anssin Kauppa, Aitoo

Ravintola Liekki, Luopioinen

R-Kioski, Pälkäne

Kaivannon Keidas, Kangasala

(Vain käteinen tai pankkikortti)

 

Alle 12-vuotiaat

Alle 12-vuotiaat juhlivat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat pääsevät alueelle yhdessä aikuisen kanssa, jolla voimassa oleva ranneke.

 

Kulttuuri ja virikesetelit:

Portilla on käytössä seuraavat kulttuuri- ja virikesetelit, sekä kortit: Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteli, ja Smartumkortti, Edenredvirikeseteli ja Edenredkortti sekä E-passi. Nämä toimivat vain portilla maksaessa, ei siis ennakkomyynnissä. Nettikaupassa voit maksaa Smartum saldolla.

 

Peruutus

Ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Muutoksista tiedotetaan välittömästi. Yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa, eikä niistä saa palautusta tällaisten muutosten takia. Ostetut liput hyvitetään vain, mikäli koko tapahtuma peruuntuu.